Kenali Kami

F&A Express Penghantaran Barang Murah Dan Pantas Seluruh Sabah

F&A Express merupakan sebuah syarikat penghantaran barang dengan kadar harga termurah dan jadual perjalanan setiap hari seluruh Sabah.

Visi kami adalah untuk menyediakan keperluan logistik yang menjadi pilihan pelanggan di seluruh Sabah. Kami akan sentiasa berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang lebih baik kepada pelanggan kami melalui penambahbaikan yang berterusan. Kami akan meningkatkan hasil kami dan menyediakan tempat kerja teladan untuk pekerja kami. Dengan perkhidmatan yang berkualiti, organisasi kami akan dipandang oleh pelanggan, pekerja dan komuniti kami.

F&A EXPRESS akan menyediakan penyelesaian pantas penghantaran barang & logistik yang memenuhi dan melebihi jangkauan. Perkhidmatan berkualiti boleh dilihat dengan meneruskan rantaian bekalan yang berkesan dan cekap yang melibatkan pembekal kami kepada pelanggan. F&A EXPRESS berhasrat untuk meluaskan kehadirannya di seluruh Malaysia dengan membangunkan perkhidmatan yang lebih baik & peluang pertumbuhan lain yang mungkin boleh diperolehi dengan pertimbangan yang sama untuk diamalkan dan mematuhi tanggungjawab korporat dari segi sosial dan etika.

Ingat Lori, Ingat F&A Express

dapatkan harga termurah dari kami. cawangan & ejen F&A Express di seluruh sabah!

Kod Etika F&A Express

Komitmen kami kepada anda, pelanggan kami; kami telah mencipta piagam kami untuk memastikan semua pekerja F&A Express memberikan yang terbaik dalam memastikan kepuasan pelanggan.

01. Pengambilan

Selepas pesanan pengambilan standard anda telah dibuat,kami akan berusaha untuk mengambil penghantaran anda pada masa dan tarikh yang ditetapkan.

Sekiranya kurier kami ditangguhkan kerana keadaan yang tidak dijangka (cth: keadaan cuaca, kerja-kerja jalan raya, kemalangan, dll) kami akan menghubungi anda untuk memaklumkan kelewatan ini. Kami meminta bantuan anda kerana kami membuat pengaturan alternatif untuk mengambil penghantaran anda.

Jika penghantaran anda tidak dibungkus dengan betul atau barangan terlarang, kurier kami berhak untuk menahan kutipan. Ini adalah untuk
memastikan orang yang betul menerima penghantaran yang betul dan dalam keadaan baik. Kami membuat kutipan kami pada setiap hari

02. Penghantaran

Waktu penghantaran standard kami adalah dari 8.30 pagi – 5.30 petang. Kami faham bahawa ramai pelanggan kami tiada di rumah semasa kami membuat penghantaran; sila hubungi talian kami sekiranya anda menerima pemberitahuan kami bahawa kami telah melawat alamat anda.

Jika anda ingin menukar alamat surat-menyurat atau membenarkan orang yang diberi kuasa untuk mengutip bagi pihak anda, sila ambil perhatian bahawa F&A Express perlu memaklumkan kepada penghantar untuk pengaturan baharu ini.

Sekiranya anda mendapati penghantaran yang anda terima dalam keadaan teruk, sila hubungi berhubung terus dengan pihak F&A Express terdekat. Sila maklumkan F&A Express dengan segera dalam masa 48 jam selepas menerima penghantaran anda. Sebarang pemberitahuan selepas 48 jam tidak akan dilayan.

03. Kurier

Semua kurier F&A Express boleh dikenal pasti dengan mudah melalui pakaian seragam syarikat dan tanda pengenalan rasmi mereka.

Sekiranya anda didekati oleh seseorang yang mendakwa sebagai F&A Express tanpa memakai pakaian seragam dan tagnya, sila berhati-hati. Setiap kurier telah diingatkan untuk memberi anda ucapan yang betul semasa melakukan pengambilan atau penghantaran mereka.

04. Khidmat Pelanggan

Pegawai perkhidmatan pelanggan kami akan cuba sedaya upaya untuk membantu untuk sebarang pertanyaan yang mungkin anda ada.

Oleh kerana jumlah panggilan yang tinggi yang kami terima sehari, kami memohon maaf jika anda tidak dapat menghubungi kami pada percubaan panggilan pertama. Harap bersabar jika anda ditangguhkan dan kami akan menangani anda secepat mungkin.

Apabila anda melawat cawangan kami, kakitangan kami akan melakukan yang terbaik untuk memastikan lawatan anda bersama kami adalah singkat tetapi tidak dapat dilupakan.

Sekiranya terdapat barisan, kami dengan rendah hati meminta anda mengambil tempat duduk sementara kami akan membantu anda sebentar lagi.

Kenapa Memilih Kami?

Kelebihan F&A Express

img

PERKHIDMATAN SELAMA 365 HARI

Kenderaan kami bergerak setiap hari memastikan barang kiriman anda sampai ke destinasi dengan segera.

img

LAYANAN MESRA PELANGGAN

Semua cawangan dan ejen kami terlatih untuk memberikan senyuman dan layanan mesra kepada semua pelanggan kami.

img

LIPUTAN DI SELURUH SABAH

Kami mempunyai lebih kurang 13 cawangan dan 25 ejen beroperasi setiap hari diseluruh Sabah. Ejen kami terletak berhampiran anda.

img

PERKHIDMATAN
PICK UP

Hubungi cawangan atau ejen kami untuk perkhidmatan pick up barang kiriman anda. Hubungi kami untuk bantuan.

img

APLIKASI NOTIFIKASI SMS

Kami menyediakan khidmat notifikasi SMS bagi memudahkan anda menjejak barang kiriman pada masa sebenar.

img

SISTEM TUNTUTAN PANTAS

Kami mempunyai sistem rekod dan log penghantaran barang bagi memudahkan mengesan dan menjejak barang anda.

img

HARGA BIASA, PERKHIDMATAN PREMIUM

Menawarkan harga berpatutan bagi penghantaran pelbagai jenis barang. Bandingkan harga kami dengan kurier lain di Sabah.

Pertanyaan?

Hubungi Kami Sekarang!